Năstase, Ţiriac, Segărceanu şi Pavel au primit Premiul Devotamentului din partea Federaţiei Internaţionale de Tenis

Foştii jucători Ilie Năstase, Ion Ţiriac, Florin Segărceanu şi Andrei Pavel au primit, sâmbătă, la Braşov, în cadrul unei ceremonii înaintea meciului de dublu al întâlnirii de Cupa Davis România - Olanda, Premiul Devotamentului din partea ITF.

208 afișări
Imaginea articolului Năstase, Ţiriac, Segărceanu şi Pavel au primit Premiul Devotamentului din partea Federaţiei Internaţionale de Tenis

Năstase, Ţiriac, Segărceanu şi Pavel au primit Premiul Devotamentului din partea ITF (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"Mulţumesc pentru această onoare. Mai bine mai târziu decât niciodată. Ştiţi cum e, de la o vârstă încolo culegi numai laude, dar asta este. E bine şi aşa. Să sperăm că dacă nu azi, măcar în viitor ne vom întoarce la ce am fost cândva în tenis", a declarat Ţiriac după primirea premiului.

Segărceanu a afirmat că este o mare onoare să primească acest premiu "lângă nişte giganţi ai tenisului". "Lângă ei prea multe nu sunt de spus", a menţionat el.

"Sunt foarte onorat, mai ales că am ajuns să stau eu lângă Ţiriac, Năstase şi Segărceanu şi să fiu premiat alături d ei. Mă bucur că sunt aici la Braşov. Sper să obţinem un punct astăzi pentru a avea şi mâine o şansă", a spus şi Andrei Pavel.

Distincţiile le-au fost oferite celor patru de preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, şi reprezentantul Federaţiei Internaţionale de Tenis, Hans-Jürgen Ochs.

Această iniţiativă a fost lansată cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de la înfiinţarea Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF), pentru a recompensa dăruirea jucătorilor în competiţia pe echipe.

Premiul Devotamentului este înmânat tuturor jucătorilor de tenis şi foştilor jucători de tenis din întreaga lume, care şi-au reprezentat ţara în Cupa Davis şi au strâns minimum 20 de întâlniri acasă şi în deplasare sau 50 de întâlniri la orice nivel al competiţiei (inclusiv în Zona Grupelor).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici