Naţionala de fotbal a României va juca un meci de pregătire cu Columbia. Jocul se ţine în Spania

Tricolorii naţionalei României de fotbal vor juca un meci de pregăire cu reprezentanta Columbiei, la Madrid, potrivit FRF.

213 afișări
Imaginea articolului Naţionala de fotbal a României va juca un meci de pregătire cu Columbia. Jocul se ţine în Spania

Naţionala de fotbal a României va juca un meci de pregătire cu Columbia. Meciul se ţine în Spania

După meciul pe care tricolorii îl vor disputa pe 22 martie în faţa Irlandei de Nord, pe Arena Naţională din Bucureşti, aceştia vor întâlni pe 26 martie, pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid, naţionala Columbiei, a anunţat joi federaţia.

„Pentru cel de-al doilea joc s-a ales Spania ca locaţie din dorinţa de a aduce Echipa Naţională aproape de suporterii din străinătate ca o recunoştinţă pentru susţinerea oferită de aceştia în meciurile din preliminariile pentru EURO 2024”, a transmis sursa citată.

Calificată la EURO 2024 din Germania, Naţionala României va avea următorul program, în cadrul calendarului complet al grupei E:

17 iunie: ROMÂNIA – Play-off B (Munchen, 16:00), Belgia – Slovacia (Frankfurt, 19:00)

21 iunie: Slovacia – Play-off B (Dusseldorf, 16:00)

22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Koln, 22:00)

26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19:00), Play-off B – Belgia (Stuttgart, 19:00)

Se califică în faza optimilor de finală primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune 4 locuri trei din toate cele 6 grupe EURO 2024.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fotbal,
romania,
columbia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici