Naţionala de fotbal feminin a României debutează pe teren propriu în calificările pentru CM 2023. Programul complet

Naţionala de fotbal feminin a României va debuta pe teren propriu, într-un meci cu Croaţia, în calificările pentru Campionatul Mondial din 2023.

192 afișări
Imaginea articolului Naţionala de fotbal feminin a României debutează pe teren propriu în calificările pentru CM 2023. Programul complet

Naţionala de fotbal feminin a României debutează pe teren propriu în calificările pentru CM 2023. Programul complet

Primul meci al calificărilor, împotriva Croaţiei, se va disputa pe teren propriu, în 17 septembrie. Ora şi stadionul pe care se va disputa partida vor fi anunţate ulterior, a anunţat Federaţia Română de Fotbal.

Următorul joc din calificările pentru Campionatul Mondial din 2023, găzduit de Australia şi Noua Zeelandă, se va disputa tot acasă, împotriva Lituaniei, pe 21 septembrie.

Iată programul complet al Grupei G:

  • 17 septembrie 2021: Italia – Moldova, Elveţia – Lituania, România – Croaţia
  • 21 septembrie 2021: Moldova – Elveţia, Croaţia – Italia, România – Lituania
  • 22 octombrie 2021: Italia – Croaţia, Elveţia – România
  • 26 octombrie 2021: Lituania – Italia, Elveţia – Croaţia
  • 26 noiembrie 2021: Italia – Elveţia, România – Moldova, Croaţia – Lituania
  • 30 noiembrie 2021: Croaţia – Moldova, Lituania – Elveţia, România – Italia
  • 8 aprilie 2022: Moldova – Croaţia, România – Elveţia, Italia – Lituania
  • 12 aprilie 2022: Elveţia – Italia, Croaţia – România, Moldova – Lituania
  • 24 iunie 2022: Moldova – România
  • 28 iunie 2022: Lituania – Moldova
  • 2 septembrie 2022: Lituania – România, Croaţia – Elveţia, Moldova – Italia
  • 6 septembrie 2022: Italia – România, Lituania – Croaţia, Elveţia – Moldova

Conform FRF, câştigătoarele celor 9 grupe se vor califica direct la turneul final din Australia şi Noua Zeelandă, iar ocupantele locurilor secunde vor desfăşura un play-off în octombrie, la finalul căruia se va stabili şi ultimele două ţări participante din partea Europei.

„Cele mai bine clasate echipe de pe locul 2 vor merge direct în runda 2 a play-off-ului. Celelalte 6 echipe ocupante a locurilor secunde vor desfăşura 3 partide tur în prima rundă a play-off-ului. Cele 3 câştigătoare ale primei runde vor disputa partide tur împotriva echipelor deja calificate în runda 2 în baza unei trageri la sorţi. Ocupantele primelor 2 poziţii din clsamentul play-off-ului (bazat pe rezultatele obţinute în calificări şi runda 2 de play-off) se vor califica la turneul final. A treia echipa câştigătoare de play-off va participa în play-off-urile inter-confederaţii”, a transmis Federaţia Română de Fotbal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici