Naţionala de futsal a României învinsă categoric de Bosnia-Herţegovina. Tricolorii au pierdut dubla manşă cu scorul general de 8 la 2

Reprezentativa de futsal a României a fost învinsă categoric de echipa similară a Bosniei Herţegovina, cu 5-0, în preliminariile Campionatului European din 2022.

107 afișări
Imaginea articolului Naţionala de futsal a României învinsă categoric de Bosnia-Herţegovina. Tricolorii au pierdut dubla manşă cu scorul general de 8 la 2

Sursa foto: Mediafaxfoto

Echipa naţională de futsal seniori a României a întâlnit miercuri seara la Zenica reprezentativa Bosniei-Herţegovina, în partida retur din grupa a 4-a a preliminariilor de calificare la UEFA Futsal Euro 2022. Tricolorii au pierdut cu scorul de 5-0 (1-0), după ce în tur au fost învinşi la Bucureşti cu 3-2.

România a jucat de la egal la egal cu echipa gazdă doar în prima repriză. Bosniacii au făcut o a doua parte de meci excelentă, marcând de 4 ori şi desprinzându-se decisiv în fruntea grupei.

După 4 meciuri disputate, România se află pe locul 3 în clasament, cu doar 2 puncte, în urma a două rezultate de egalitate. Pe primul loc în grupă se află Bosnia Herţegovina, cu maxim de puncte, 12, urmată de Serbia, cu 5 puncte. Ultima poziţie e ocupată de Macedonia de Nord, tot cu 2 puncte.

România va juca următorul meci în deplasare, în compania Serbiei, pe data de 9 aprilie, urmând ca în 14 aprilie să se confrunte pe teren propriu cu Macedonia de Nord.

Şansele tricolorilor de a se califica de pe primul loc al grupei sunt de acum doar teoretice, singura posibilitate de calificare rămânând ocuparea locului 2 în grupă cu un punctaj cât mai ridicat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici