Naţionala de futsal a României joacă două meciuri test cu Georgia, la Tbilisi

Naţionala de futsal a României întâlneşte marţi şi miercuri, la Tbilisi, selecţionata similară a Georgiei, într-o dublă-test pe care cele două formaţii o au programată, ambele meciuri jucându-se de la ora 20:00, ora României.

48 afișări
Imaginea articolului Naţionala de futsal a României joacă două meciuri test cu Georgia, la Tbilisi

Naţionala de futsal a României joacă două meciuri test cu Georgia, la Tbilisi

Reunită la finalul săptămânii trecute, prima reprezentativă a României a plecat spre Tbilisi duminică, iar luni seară a avut programat antrenamentul oficial.

Din naţionala pregătită de Endre Kacsó fac parte şi câţiva jucători aflaţi la prima convocare sau care nu au debutat încă sub tricolor.

România şi Georgia s-au confruntat în play-off-ul calificărilor pentru Campionatul European din 2018 din Slovenia. După 2-2 la Deva, România a învins la Tbilisi şi a mers la EURO!

Naţionala Georgiei a înregistrat în ultimii ani un progres remarcabil. Calificată în 2022 în premieră la la un turneu final al Campionatului European, Olanda – 2022, Georgia s-a numărat printre revelaţiile competiţiei, încheind Grupa D pe locul secund, după Spania.

În cele din urmă a fost eliminată în sferturile de finală de Rusia, care avea să joace finala EURO 2022, meci pierdut, 2-4, în faţa Portugaliei.

„Sunt două meciuri în care putem urmări toţi jucătorii convocaţi pentru această acţiune. Începem astfel pregătirea pentru EURO 2026. Georgia reprezintă un adversar foarte tare, o echipă bună, cu jucători valoroşi.

La astfel de partide putem realiza exact unde suntem, la ce nivel ne aflăm. Faţă de anul trecut avem o echipă diferită, cu mulţi jucători tineri. Am însă mare încredere în ei şi de asemenea sunt optimist în privinţa şanselor de calificare la Campionatul European.

Împreună cu ceilalţi oameni din staff urmărim şi alţi jucători. Uşa echipei naţionale e deschisă pentru toţi jucătorii care vor să ajute prima reprezentativă şi să formăm o echipă competitivă pentru ceea ce va urma”, a spus selecţionerul Endre Kacsó, citat de frf.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici