Naţionala de volei masculin s-a calificat la turneul final preliminar al Campionatului European

Reprezentativa de volei masculin a României a învins sâmbătă în deplasare naţionala Albaniei, scor 0-3 (25-13, 25-19, 25-17) şi a obţinut calificarea la turneul final al preliminariilor Campionatului European 2023.

181 afișări
Imaginea articolului Naţionala de volei masculin s-a calificat la turneul final preliminar al Campionatului European

Federatia Romana de Volei, Facebook

Partida a contat pentru ultima etapă a Grupei G, pe care cu această victorie, România a şi câştigat-o, terminând în faţa Elveţiei, indiferent de rezultatul pe care aceasta îl va obţine în partida contra Bosniei Herţegovina.

României a învins în grupa G Albania, de două ori cu 3-0, a fost învinsă de Elveţia în deplasare cu 3-2, dar şi-a luat revanşa cu acelaşi scor, în retur, şi s-a mai impus cu 3-1 şi 3-0 în confruntarea cu Bosnia Herţegovina.

Prima clasată din fiecare grupă, din cele 7, şi alte cinci echipe de pe locul 2 obţin calificarea la turneul final al Campionatului European 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici