Naţionala feminină de futsal U17 a României, învinsă de Rusia în primul meci oficial din istoria sa

Naţionala feminină de futsal U17 a României a disputat joi primul meci oficial din istoria sa. România, care participă în aceste zile la turneul de dezvoltare organizat de UEFA la Campobasso, în Italia, a pierdut dramatic în faţa Rusiei, scor 5-6 (1-2), informează site-ul frf.ro.

150 afișări
Imaginea articolului Naţionala feminină de futsal U17 a României, învinsă de Rusia în primul meci oficial din istoria sa

Naţionala feminină de futsal U17 a României, învinsă de Rusia în primul meci oficial din istoria sa

Aceasta a fost, în acelaşi timp, şi prima partidă susţinută de o naţională feminină de futsal a României.

La capătul unui meci echilibrat, pierdut la limită, naţionala pregătită de Endre Kacso a lăsat o impresie extraordinară, precizează site-ul Federaţiei. România a ratat în ultima secundă o lovitură de la 10 metri şi, totodată, şansa unui egal meritat.

Pentru România au marcat Mădălina Boroş, trei goluri, Oana Negrea şi Melinda Nagy.

"A fost un meci în care fetele noastre au lăsat la vestiare emoţia debutului. Am fost foarte aproape de un rezultat mare, în faţa unei echipe, Rusia, cu tradiţie deja în futsalul feminin", a declarat Endre Kacso, antrenorul naţionalei României.

Iată programul reprezentativei U17 a României la turneul de dezvoltare de la Campobasso:

22 Iulie: România - Rusia 5-6

23 Iulie: Italia - România

25 Iulie: România - Kazahstan

Lotul României care a făcut deplasarea în Italia e format din: Szidonia Salamon (Olimpia Cluj), Roxana Rotaru (Real Craiova) - portari; Raluca Borodi, Oana Negrea, Daniela Mateş, Melinda Nagy (Olimpia Cluj), Andreea Diţă Otilia Durlă (Universitatea Alexandria), Cosmina Roşu (Armonia Dolheşti), Ana Vlădulescu (Real Craiova), Mădălina Marinescu (Vasas Odorheiu Secuiesc), Mădălina Boroş (ASA Tg. Mureş).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici