VIDEO Fotbalistul brazilian Oscar, suspendat opt etape după ce a provocat o bătaie într-un meci din China

Fotbalistul brazilian Oscar, în vârstă de 25 de ani, a fost suspendat opt etape, în China, după ce a provocat o bătaie generală în timpul meciului Shanghai SIPG - Guanzhou R&F, scrie BBC.

728 afișări
Imaginea articolului VIDEO Fotbalistul brazilian Oscar, suspendat opt etape după ce a provocat o bătaie într-un meci din China

Fotbalistul brazilian Oscar, suspendat opt etape după ce a provocat o bătaie într-un meci din China (Imagine: islandpacket.com)

Sancţiunea dictată împotriva mijlocaşului a venit ca urmare faptului că acesta a şutat în doi adversari, la o fază la care arbitrul deja fluierase fault, după ce un adversar îl lovise pe Hulk, conaţionalul lui Oscar. După acesată fază, jucătorii de pe teren s-au îmbrâncit, iar cei de pe bancă au intervenit şi s-a iscat o bătaie generală între jucătorii celor două formaţii.

Fostul jucător al lui Chelsea a fost considerat vinovat că a provocat scandalul şi va trebui să plătească şi o amendă de 6.000 de euro.

Nu doar Oscar a primit sancţiuni din partea chinezilor. Doi dintre fotbaliştii prezenţi pe teren au fost eliminaţi în timpul partidei, iar alţi trei au fost sancţionaţi ulterior de către oficialii fotbalului chinez.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici