Naţionala masculină a Franţei este campioană europeană la handbal. Victorie în prelungiri

  • Franţa a învins Danemarca, scor 33-31, după prelungiri, în marea finală de la Campionatul European de handbal din Germania.
  • Danezii au avut meciul în mână la finalul timpului regulamentar, dar nu au reuşit să reziste şi în prelungiri francezii au fost mai eficienţi.
  • Este al 4-lea titlu continental pentru Franţa, care şi-a luat revanşa după eşecul din finala Cupei Mondiale de anul trecut.
204 afișări
Imaginea articolului Naţionala masculină a Franţei este campioană europeană la handbal. Victorie în prelungiri

Naţionala masculină a Franţa este campioană europeană la handbal. Victorie în prelungiri

Campionatul European de handbal masculin a ajuns astăzi la final. Ultima zi de competiţie a început cu finala pentru bronz dintre Germania şi Suedia, iar partida avea o miză suplimentară, deoarece învingătoarea îşi asigura locul la Jocurile Olimpice.

Suedezii au trecut peste eşecul dramatic cu Franţa din semifinale şi au câştigat contra reprezentativei ţării gazdă, scor 29-26. Andreas Palicka a fost ales omul meciului, portarul scandinavilor terminând partida cu 19 parade reuşite (44,2%).

Marea finală le-a adus faţă în faţă pe Franţa şi Danemarca, ceea ce a însemnat o reeeditare a finalei Campionatului Mondial de anul trecut, dar a şi a finalei olimpice de la Tokyo. S-au impus „cocoşii”, cu 33-31. După 60 de minute, scorul partidei a fost 27-27.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici