Naţionala României a ratat calificarea la turneul final al Ligii Mondiale de polo

Naţionala de polo a României a fost învinsă marţi, în deplasare, de campioana mondială Serbia, scor 18-5, iar rezultatul, coroborat cu victoria Spaniei în faţa Turciei, a scos tricolorii din lupta pentru turneul final.

21 afișări
Imaginea articolului Naţionala României a ratat calificarea la turneul final al Ligii Mondiale de polo

Naţionala României a ratat calificarea la turneul final al Ligii Mondiale de polo

România a cedat cu cel mai drastic scor din actuala campanie a Ligii Mondiale, chiar pe terenul campioanei mondiale şi totodată organizatoarea turneului final. Aflată în luptă cu Spania pentru calificare, ambele la egalitate de puncte înaintea disputelor de marţi seara (6), România nu mai are speranţe, după ce ibericii au învins la scor Turcia, pe teren propriu, cu 14-6 (3-1, 2-0, 3-4, 6-1).

În clasament, Serbia are 15 puncte, urmată de Spania cu 9, România cu 6 şi Turcia 0 puncte.

Ultima etapă din grupa a III-a de calificare va avea loc în 20 aprilie, România primind vizita Turciei, în timp ce derby-ul se va juca între Serbia şi Spania, ambele calificate însă la turneul final.

În precedentele partide, tricolorii au înregistrat două victorii (9-7 cu Spania acasă şi 16-8 cu Turcia în deplasare) şi două eşecuri (5-7 acasă cu Serbia şi 7-9 în deplasare cu Spania).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici