Naţionala tricoloră de futsal, învinsă de Bosnia-Herţegovina în preliminariile Euro 2022

Echipa naţională de futsal a României a fost învinsă joi seara de Bosnia-Herţegovina, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, într-o partidă contând pentru grupa a 4-a a preliminariilor de calificare la turneul final al UEFA Futsal Euro 2022.

144 afișări
Imaginea articolului Naţionala tricoloră de futsal, învinsă de Bosnia-Herţegovina în preliminariile Euro 2022

Sursa foto: Mediafaxfoto

România a pierdut joi seara partida de futsal, jucată în Sala Plovalentă din Bucureşti, în compania reprezentativei Bosniei-Herţegovina, prima din dubla al cărei retur va avea loc pe 10 martie.

Bosnia-Herţegovina a câştigat cu 3-2, golurile oaspeţilor fiind marcate de Radmilović (8' 17” şi 16' 33”) şi Ivanković (38' 39").

Pentru România au înscris Paulo Ferreira (24' 19") şi Matei (35”32”).

Oaspeţii au condus la pauză cu 2-0. Tricolorii au revenit şi au egalat în repriza secundă, însă oaspeţii au marcat golul victorie cu ceva mai mult de un minut înainte de final.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici