Naţionala under-17 a României în grupă cu Germania, Olanda şi Cehia, la Euro-2011

Echipa naţională under-17 a României a fost repartizată în grupa B, alături de reprezentativele similare ale Germaniei, Olandei şi Cehiei, la Campionatul European din 2011, care va avea loc în Serbia, s-a stabilit, marţi, în urma tragerii la sorţi, informează site-ul oficial al UEFA.

29 afișări
Imaginea articolului Naţionala under-17 a României în grupă cu Germania, Olanda şi Cehia, la Euro-2011

Naţionala under-17 a României în grupă cu Germania, Olanda şi Cehia, la Euro-2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În grupa A se vor întâlni selecţionatele Serbiei, Danemarcei, Franţei şi Angliei.

Grupa A îşi va disputa jocurile la Novi Sad şi Indjija, iar întâlnirile din grupa B vor avea loc la Smederevo şi Belgrad. Semifinalele şi finala vor fi găzduite pe stadionul Karadjordje din Novi Sad.

Partidele din grupă se vor disputa la 3, 6 şi 9 mai, semifinalele vor avea loc la 12 mai, iar finala este programată în 15 mai.

Echipele clasate pe primele trei locuri în fiecare grupă se vor califica direct la Cupa Mondială under-17, care va avea loc în Mexic, în perioada 18 iunie - 10 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici