Neagoe: Din păcate Dumnezeu a fost stelist

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Eugen Neagoe, a declarat, sâmbătă, la finalul partidei pierdute cu Steaua, scor 0-1, că formaţia sa a făcut un meci aproape perfect, dar din păcate în această seară "Dumnezeu a fost stelist".

15 afișări
Imaginea articolului Neagoe: Din păcate Dumnezeu a fost stelist

Neagoe: Din păcate Dumnezeu a fost stelist (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt foarte supărat pentru rezultat, deoarece după aspectul jocului cred că meritam mult mai mult. Am făcut un joc aproape perfect, dar din păcate am primit un gol din nimic. Felicit Steaua pentru victorie, dar astăzi Dumnezeu a fost stelist. Noi am avut ocazii mai bune decât Steaua şi am avut momente în care am avut o dominare clară iar dacă vom continua să jucăm la fel cum am făcut-o astăzi cred că vom reuşi să rămânem în prima divizie. Cum am arătat şi la ce am arătat astăzi pe teren cred că Pandurii merită să rămână în prima divizie", a spus Neagoe.

Eugen Neagoe speră ca data viitoare "Dumnezeu să fie gorjean". "Eu felicit Steaua, dar cred că Dumnezeu a fost stelist azi, dar poate etapa viitoare va fi gorjean şi vom reuşi să începem să câştigăm. Avem nevoie de puncte ca de aer", a completat Neagoe.

Tehnicianul gorjean a menţionat că rezultatul partidei este unul mincinos. "I-am felicitat pe jucători pentru modul cum au înţeles ei să tratăm acest joc cu Steaua şi au făcut-o bine, dar rezultatul este nemeritat. Din păcate rezultatul este mincinos la modul cum s-a jucat. Ne trebuie mai mult noroc pentru că, din păcate, şi în tur am avut partide în care am dominat şi am jucat foarte bine dar nu am reuşit să câştigăm. Am jucat şi cu Dinamo foarte bine şi cu CFR Cluj la fel dar nu am câştigat. Cred că nu merităm să fim pe acest loc şi merităm să avem zece sau douăsprezece puncte în plus. Astăzi toţi băieţii şi-au făcut datoria şi au jucat foarte bine, Steaua este totuşi o echipă foarte valoroasă cu jucători foarte buni, dar am reuşit să le punem multe probleme. Eu sunt mândru de jucătorii mei, merită felicitări, merită să-i susţinem în continuare şi suntem obligaţi să credem în continuare până în ultima etapă că ne putem salva de la retrogradare. Dacă ne vom mobiliza şi ne vom concentra cum am făcut-o astăzi sunt convins că putem să rămânem în prima divizie", a adăugat Neagoe.

Echipa Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de formaţia Steaua Bucureşti, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici