Neagoe: Mă bucur că jucătorii mei au reuşit să obţină această calificare fără probleme

Tehnicianul Eugen Neagoe a declarat că este bucuros de calificarea Univesităţii Craiova în sferturile Cupei României şi de faptul că aceasta a fost obţinută "fără probleme" după o victorie la scor în faţa Politehnicii Iaşi (3-0).

17 afișări
Imaginea articolului Neagoe: Mă bucur că jucătorii mei au reuşit să obţină această calificare fără probleme

Neagoe: Mă bucur că jucătorii mei au reuşit să obţină această calificare fără probleme (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Terenul a fost destul de greu, dar mă bucur că băieţii mei şi-au dorit foarte mult această calificare şi au reuşit să o obţină, zic eu, fără probleme. Este drept că Poli Iaşi a ratat un penalti la 2-0 şi poate am fi avut probleme pe final. Pentru asta este de lăudat Merlier care a apărat penaltiul. Noi am făcut un joc bun, am marcat de trei ori şi ne-am creat alte câteva ocazii", a precizat antrenorul formaţiei din Bănie.

Referitor la revenirea în echipă a jucătorului Dorel Stoica, Neagoe a precizat că el va ajuta mult formaţia olteană: "Dorel Stoica este un jucător important şi cred că lipsa lui s-a văzut în ultimele meciuri. Mă bucur că a revenit şi că ne va ajuta în continuare".

Neagoe a dezvăluit că pentru acest tur i-a fixat ca obiectiv atacantului Florin Costea să marcheze 13 goluri. "Florin Costea este un jucător foarte bun, căruia i-am spus că în acest tur de campionat trebuie să marcheze 12-13 goluri. El are deja şapte goluri marcate şi cred că poate atinge obiectivul propus de mine", a completat Eugen Neagoe

Formaţia Universitatea Craiova s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale Cupei României-Timişoreana, după ce a învins, scor 3-0 (2-0), echipa Politehnica Iaşi, în optimile competiţiei. Golurile formaţiei oltene au fost marcate de Mihai Costea '26-penalti, '42 şi Florin Costea '87

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici