Neagoe: Nu cred că este vinovat numai Piţurcă pentru înfrângerea cu Lituania

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Eugen Neagoe, a declarat, marţi, că nu doar tehnicianul Victor Piţurcă este vinovat pentru înfrângerea echipei naţionale în meciul cu Lituania, adăugând că s-a uitat prea repede calificarea obţinută de selecţioner la Euro-2008.

9 afișări
Imaginea articolului Neagoe: Nu cred că este vinovat numai Piţurcă pentru înfrângerea cu Lituania

Neagoe: Nu cred că este vinovat numai Piţurcă pentru înfrângerea cu Lituania (Imagine: Mediafax Foto)

"Se întâmplă ceea ce vedem la toate echipele, nu doar la naţională. În momentul în care nu sunt rezultate, imediat sar «binevoitorii» care abia aşteaptă ca lucrurile să nu meargă bine şi să se schimbe ceva. Dar eu cred că Piţurcă a făcut lucruri bune la naţională, se uită prea repede că a calificat echipa. Să nu uităm că ultimele calificări sunt obţinute cu el ca antrenor. Bineînţeles că nu-i convine nimănui să piardă un joc. Iar să pierzi 3-0 cu Lituania nu este bine, dar nu cred că numai Piţurcă este vinovat. După părerea mea nu este numai vina lui. Toţi spun că acum e timpul unei schimbări, dar dacă se face schimbarea totul va fi în regulă? Cine va veni va rezolva problema pe loc? Nu cred", a explicat Neagoe.

Tehnicianul este convins că înfrângerea cu Lituania se va uita, iar lucrurile vor intra în normalitate dacă prima reprezentativă va câştiga meciul cu Franţa. "Cu siguranţă vom câştiga în Insulele Feroe. Nu trebuie să ne temem şi de ei pentru că vom câştiga. Apoi vine meciul cu Franţa pe care nu trebuie să-l pierdem. Dacă vom reuşi să câştigăm cu Franţa, lucrurile vor intra în normal. Important e ca naţionala noastră să obţină cât mai multe puncte. Eu sunt convins că România va câştiga în Insulele Feroe şi cred că au puterea să treacă peste jocul cu Lituania şi să fie toţi apţi pentru meciul cu Franţa", a adăugat Eugen Neagoe.

Reprezentativa României a debutat cu un eşec în campania de calificare la Cupa Mondială din 2010, fiind învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-0 (1-0), de selecţionata Lituaniei, în primul meci din grupa a 7-a a preliminariilor, disputat pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, din Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici