Neculaie: Am luat cea mai bună sumă din istoria clubului pentru Roman şi Sburlea

Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie, a declarat, duminică, pentru site-ul oficial al grupării, că este mulţumit de banii din transferurile lui Mihai Roman şi Sabrin Sburlea la Rapid, tranzacţii pentru care a obţinut "cea mai bună sumă din istoria clubului", transmite corespondentul MEDIAFAX.

26 afișări
Imaginea articolului Neculaie: Am luat cea mai bună sumă din istoria clubului pentru Roman şi Sburlea

Neculaie: Am luat cea mai bună sumă din istoria clubului pentru Roman şi Sburlea (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

"Am ajuns la un acord cu Rapidul pentru transferul jucătorilor Sabrin Sburlea şi Mihai Roman, în condiţii financiare foarte bune pentru FC Braşov. Înţelegerea prevede ca FC Braşov să mai încaseze 20 la sută dintr-un eventual transfer al lui Roman afară şi 10 la sută pentru Sburlea. Chiar sunt mulţumit de rezultatul negocierilor, este cea mai bună sumă din istoria clubului", a declarat Ioan Neculaie.

Oficialii clubului Rapid Bucureşti au obţinut, duminică, transferul jucătorilor Sabrin Sburlea şi Mihai Roman de la FC Braşov. Sburlea, în vârstă de 21 de ani, care evoluează pe postul de atacant, iar Roman (25 de ani), care joacă mijlocaş dreapta, au semnat contracte pe patru sezoane. Pe lângă Sburlea şi Roman, Rapid i-a achiziţionat în această vară de la FC Braşov pe Ezequias şi Rui Duarte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici