Neculaie: Dacă Moldovan are gust amar după FC Braşov, eu ce să mai spun că am... fiere?

Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie, s-a arătat, luni, într-o conferinţă de presă, că deranjat de afirmaţiile fostului antrenor al grupării ardelene, Viorel Moldovan, care a spus că a rămas cu un gust amar după experienţa avută la echipa braşoveană, unde nu a fost plătit nicio lună.

15 afișări
Imaginea articolului Neculaie: Dacă Moldovan are gust amar după FC Braşov, eu ce să mai spun că am... fiere?

Viorel Moldovan (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Am evitat să îi răspund vreodată lui Viorel Moldovan, dar ce pot să fac? Păi dacă el spune că a rămas cu un gust amar, atunci ce să zic, să ia nişte miere, să se mai îndulcească. Păi el are gust amar? Atunci eu ce ar trebui să am? Fiere în gură? Am băgat bani ca niciodată, am adus jucători şi m-am trezit că termin campionatul pe locul nouă. Nu ştiu ce s-a întâmplat, nu spun că e doar vina lui, dar hai să mai lăsăm asta cu gust amar. Am înţeles că nu şi-a încasat niciun ban de la FC Braşov, să stea liniştit că o să şi-i ia şi gata. Nu a plecat nimeni neplătit de aici, toate lucrurile s-au rezolvat până la urmă", a spus Neculaie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Viorel Moldovan a antrenat un an echipa FC Braşov, timp în care nu a fost plătit nicio lună. Sub comanda sa, echipa a terminat sezonul pe locul nouă, chiar dacă a avut obiectiv calificarea în Liga Europa. De asemenea, FC Braşov a disputat semifinalele Cupei României, unde a fost învinsă de FC Vaslui, cu scorul general de 4-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici