Neculaie: Dossey era un exemplu de caracter

Patronul grupării FC Braşov, Ioan Neculaie, a declarat, pentru MEDIAFAX, că portarul Ibrahim Dossey, care a decedat marţi dimineaţa, era un exemplu de caracter pentru toată lumea.

20 afișări
Imaginea articolului Neculaie: Dossey era un exemplu de caracter

Neculaie: Dossey era un exemplu de caracter (Imagine: Mediafax Foto)

"A murit Dossey? Doamne, Dumnezeu să îl ierte! Ştiam şi eu ce ştie toată lumea, că a avut un accident în toamnă, dar aşa cum Toni Doboş şi-a revenit, speram ca şi el să îşi revină. Ce poţi să spui despre un om în aceste momente. Eu l-am cunoscut pe Dossey ca şi fotbalist la clubul pe care îl am, dar pot spune despre el că nu am auzit pe cineva vorbindu-l de rău. Era un exemplu de caracter. Ştiu că despre el avea grijă Petre Gavrilă, cel de la şcoala de fotbal de la Buşteni, căruia noi îi plăteam an de an bani pentru el. Îi era ca un tată aici, în ţară. E păcat, mare păcat că s-a mai dus un om în accident de maşină. E incredibil, strigător la cer câte accidente se întâmplă. Numai anul acesta au murit în jur de 2.000 de oameni în accidente. E foarte, foarte mult", a spus oficialul clubului braşovean.

Ibrahim Dossey a fost grav rănit într-un accident petrecut la 13 septembrie, pe DN 1, în apropierea localităţii Breaza. El a intrat în comă după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral grav şi o fractură craniană cu înfundare. În accident au mai fost rănite două persoane, o femeie în vârstă de 30 de ani şi un copil de 9 ani, care nu au avut probleme grave.

Citeşte şi:

Ibrahim Dossey a decedat

Manea: Regret enorm pierderea lui Dossey

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici