Negrilă: Îmi doresc să fie din nou sărbătoare pe Stadionul Ion Oblemenco

Fostul component al "Craiovei Maxima" Nicolae Negrilă a declarat, marţi, că îşi doreşte o victorie a echipei CS Universitatea Craiova în meciul cu Steaua din Cupa României, pentru a sărbători pe Stadionul Ion Oblemenco la fel cum o făcea în perioada în care activa ca jucător.

150 afișări
Imaginea articolului Negrilă: Îmi doresc să fie din nou sărbătoare pe Stadionul Ion Oblemenco

Stadionul Ion Oblemenco (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Va fi un meci greu, de angajament. Dar echipa este în formă, iar suporterii dacă vor fi ca în vremea noastră, alături de echipă din primul până în ultimul minut, putem învinge. Avem şansa noastră. Important e să marcăm cu un gol mai mult decât ei să intrăm în semifinalele Cupei. Îmi doresc să fie din nou sărbătoare pe Oblemenco, ca odinioară", a spus Negrilă, conform site-ului oficial al CS Universitatea Craiova.

Fostul fundaş a rememorat meciurile jucate împotriva Stelei, precizând că adversarul său direct din acea perioadă era mijlocaşul Constantin Zamfir. "Duelul cu extrema lor stângă, Costică Zamfir. Ce lupte am avut cu el, cât m-a alergat, dar de cele mai multe ori i-a fost imposibil să treacă de mine", a adăugat Negrilă.

Echipa CS Universitatea Craiova întâlneşte, joi, de la ora 20.30, pe Stadionul Ion Oblemenco, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru sferturile de finală ale Cupei României Timişoreana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici