Neşu poate controla scaunul cu rotile cu mâna dreaptă

Fundaşul echipei FC Utrecht, Mihai Neşu, le-a mulţumit fanilor pentru sprijinul acordat de la accidentarea suferită în luna mai şi a precizat, pentru site-ul grupării olandeze, că a început să folosească mâna dreaptă pentru a se deplasa cu un scaun cu rotile, pe care îl controla până acum cu bărbia.

627 afișări
Imaginea articolului Neşu poate controla scaunul cu rotile cu mâna dreaptă

Neşu poate controla scaunul cu rotile cu mâna dreaptă (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"Nenumăratele felicitări, flori, desene şi alte forme prin care v-aţi exprimat susţinerea au fost impresionante. Dar ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost ceea ce au organizat fanii la meciul cu AZ, a fost emoţionant. În fiecare zi mă gândesc la acel steag uriaş făcut pentru mine şi la eşarfele cu chipul meu, a fost copleşitor", a spus Neşu în prima declaraţie acordată site-ului oficial al grupării olandeze după accidentul din 10 mai.

Sursa citată menţionează că Neşu lucrează în fiecare zi pentru recuperarea sa. "Ultimul progres făcut este că acum pot controla scaunul cu rotile cu mâna dreaptă. Până acum, o puteam face doar cu bărbia. Nu privesc înainte, însă cred că am făcut progrese mari până acum. Este mult de lucru, însă pentru mine nu este niciodată prea greu. Şi la fotbal obişnuiam să mă pregătesc în fiecare zi şi sunt puternic din punct de vedere psihic. Sprijinul fanilor îmi dă putere şi, încă o dată, doresc să le mulţumesc tuturor foarte mult. A fost impresionant şi mult mai mult decât m-am aşteptat!", a mai spus Neşu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici