Neţoiu: Transferul lui Claudiu Niculescu la Dinamo se face

Fostul finanţator al FC Dinamo, Gigi Neţoiu, a declarat, luni, că transferul atacantului echipei cipriote Omonia Nicosia, Claudiu Niculescu, la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare se face, în acest moment fiind doar o problemă de detaliu.

85 afișări
Imaginea articolului Neţoiu: Transferul lui Claudiu Niculescu la Dinamo se face

Neţoiu: Transferul lui Claudiu Niculescu la Dinamo se face

"Din câte ştiu, transferul lui Claudiu Niculescu la Dinamo se face. Mai este doar o problemă de detaliu. Acum problema este la ciprioţi. Dinamo a trimis banii şi actele şi urmează ca în 24 de ore de la primirea banilor, ciprioţii să trimită cartea verde", a spus Neţoiu, care a fost prezent la negocierile dintre jucător şi oficialii clubului Dinamo, dar şi la cele dintre cele două grupări.

Claudiu Niculescu a plecat de la Dinamo la sfârşitul lunii ianuarie 2008 şi a semnat cu gruparea germană MSV Duisburg, care a retrogradat în liga a doua, la finalul campionatului trecut.

În 25 iunie, Niculescu s-a transferat la Omonia Nicosia, cu care a semnat un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. La vremea respectivă, ziariştii de la cotidianul german "Bild" au susţinut că transferul internaţionalului român de la MSV Duisburg la Omonia Nicosia s-a realizat pentru suma de 200.000 de euro.

Niculescu a evoluat şapte sezoane la Dinamo, totalizând 153 de meciuri în care a marcat 89 de goluri. În tricoul lui Dinamo, Niculescu a obţinut trei titluri de campion (2001-2002, 2003-2004, 2006-2007), două Cupe ale României (2003-2004, 2004-2005) şi de două titluri de golgheter al campionatului (2004-2005 şi 2006-2007).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici