Newcastle a învins-o pe Sheffield United cu 8-0, cu opt marcatori diferiţi

Newcastle United a învins-o categoric pe Sheffield United, duminică, pe Bramall Lane, cu un 8-0 neverosimil, cu opt jucători diferiţi care au marcat, şi a trimis echipa gazdă pe ultimul loc în clasamentul Premier League.

81 afișări
Imaginea articolului Newcastle a învins-o pe Sheffield United cu 8-0, cu opt marcatori diferiţi

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Este victoria la cea mai mare diferenţă a lui Newcastle în deplasare şi cea mai drastică înfrângere a celor de la Sheffield, în timp ce echipa lui Eddie Howe a devenit prima echipă din istoria Premier League care a avut opt marcatori diferiţi într-un singur meci, urcând pe locul opt în clasament.

Newcastle nu a arătat semne de oboseală, după primul meci din Liga Campionilor din ultimii 20 de ani, o remiză fără goluri în deplasare la AC Milan - şi a preluat un avantaj de 3-0 până la pauză înainte de a schimba vitezele în a doua repriză pentru a intra în cartea recordurilor.

Newcastle a trecut în avantaj prin reuşita lui Sean Longstaff, din minutul 23, după care şi-a dublat avantajul în minutul 31, Dan Burn marcând cu o lovitură de cap, după centrarea din corner a lui Kieran Trippier la bara a doua.

Patru minute mai târziu, Trippier s-a transformat din nou în furnizor de pasă decisivă, de data aceasta dintr-o lovitură liberă, când Sven Botman a direcţionat o lovitură de cap în poarta lui Foderingham, pentru 0-3.

Fundaşul englez a dat apoi a treia pasă de gol când a găsit spaţiu pe aripa dreaptă şi a centrat pentru Callum Wilson, care a trimis mingea cu capul din apropiere (0-4, min. 56)

Gordon a înscris al cincilea gol al lui Newcastle din afara careului, înainte ca Miguel Almiron să îşi pună numele pe lista marcatorilor, cu ajutorul lui Bruno Guimaraes (0-6, min. 68).

Guimaraes a marcat la rândul său pentru 0-7, cu un şut din careu, după o respingere, înainte ca rezerva Alexander Isak să închidă scorul cu un gol târziu.

Newcastle e pe locul 8, cu 9 puncte, în timp ce Sheffield e pe ultimul loc, cu un punct şi golaveraj -12.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici