Neymar: Îi susţin pe Messi şi Mascherano, dar nu susţin Argentina

Atacantul brazilian Neymar, care a discutat, joi, cu presa pentru prima dată după accidentarea suferită la spate, a afirmat că îi va susţine pe coechipierii săi de la FC Barcelona, Messi şi Mascherano, însă nu şi naţionala Argentinei, în finala Cupei Mondiale, contra Germaniei.

246 afișări
Imaginea articolului Neymar: Îi susţin pe Messi şi Mascherano, dar nu susţin Argentina

Neymar: Îi susţin pe Messi şi Mascherano, dar nu susţin Argentina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Le doresc noroc coechipierilor mei Messi şi Mascherano (...) Messi a câştigat tot (n.r. - cu excepţia CM) şi merită să fie campion. (...) Nu susţin Argentina, dar susţin două persoane pe care le cunosc, dintre care una mi-a fost idol şi referinţă în adolescenţă. Cineva special, chair şi la antrenament. Sunt două persoane bune", a declarat Neymar.

Rivalitatea enormă dintre Brazilia şi Argentina va face probabil ca gazdele Cupei Mondiale să ţină cu Germania în finală, în ciuda înfrângerii umilitoare administrate de echipa lui Joachim Low formaţiei pregătite de Luiz Felipe Scolari, scor 7-1.

Neymar a mers, joi, la centrul de pregătire al naţionalei braziliene de la Teresopolis pentru a-i salute pe coechipierii săi. Cu această ocazie, el a discutat cu reprezentanţii mass-media, răspunzând curajos întrebărilor referitoare la înfrângerea istorică suferită de Brazilia, meci în care el nu a jucat din cauza accidentării suferite anterior, cu Columbia. La final, Neymar a fost aplaudat de jurnalişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici