Neymar: „Îmi voi da viaţa pe teren pentru ca PSG să câştige"

Neymar (27 de ani) spune că este fericit la Paris Saint-Germain şi îşi doreşte să rămână la formaţia din capitala Franţei, în ciuda faptului că a forţat un transfer, în această vară, la FC Barcelona.

97 afișări
Imaginea articolului Neymar: „Îmi voi da viaţa pe teren pentru ca PSG să câştige"

Sursa: Profimediaimages

Într-un interviu acordat France Football, Neymar spune că nu mai are motive să o părăsească pe Paris Saint-Germain şi că este concentrat pe obiectivele campioanei Franţei.

„Sper că PSG m-a înţeles. De ce aş vrea să plec de aici? Mai am doi ani de contract, iar echipa se îmbunătăţeşte. Toată lumea ştie ce am vrut în vară şi toată lumea ştie ce a vrut clubul. S-a vorbit mult în sezonul trecut. Acum, sunt jucătorul lui PSG şi voi da 100% pentru acest club. Îmi voi da viaţa pe teren pentru ca PSG să câştige", a declarat Neymar.

Cel mai scump fotbalist din lume a explicat şi ce l-a determinat să îşi dorească plecarea de la formaţia pariziană, în această vară:

„Nu am vrut să rănesc pe nimeni. Mereu mă gândeam că ar trebui să plec într-un alt loc dacă nu mă simt fericit. Trebuie să cauţi mereu un loc unde să te simţi mai bine. Acum, sunt fericit în Paris. Când joc fotbal, sunt mereu fericit. Nu joc niciodată ca eu să fiu numărul 1, iar accidentările m-au distrus. Obiectivul din acest sezon este Liga Campionilor. Prioritatea mea e să dau totul în fiecare săptămână şi să câştigăm următorul meci", a mai spus Neymar.

Neymar evoluează la Paris Saint-Germain din 2017, când a fost transferat de la FC Barcelona, pentru suma record de 222 de milioane de euro. În acest sezon, brazilianul a revenit după o accidentare şi a evoluat în 11 partide, reuşind opt goluri şi cinci pase decisive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici