Neymar, sex cu altele, dar fără să sărute. Contractul bizar pe care îl are cu iubita

Neymar ar fi fost autorizat de iubita sa, Bruna Bianciardi, la escapade, dar numai în anumite condiţii.

1588 afișări
Imaginea articolului Neymar, sex cu altele, dar fără să sărute. Contractul bizar pe care îl are cu iubita

Neymar, sex cu altele, dar fără să sărute. Contractul bizar pe care îl are cu iubita

Cotidianul brazilian Em Off a publicat o ştire, preluată apoi de Marca, potrivit căreia starul Seleçao ar fi ajuns la un acord cu iubita sa Bruna Biancardi (influencer cu 5 milioane de urmăritori), care l-ar autoriza să o înşele, dar numai în anumite condiţii.

Conform celor spuse în Brazilia, atacantul lui PSG ar fi liber să facă sex cu alte femei, dar numai în anumite condiţii: acestea nu trebuie să fie prostituate, trebuie să dea dovadă de discreţie, să folosească prezervativ şi, mai ales, să nu le sărute pe gură.

Em Off, în sprijinul dezvăluirii cel puţin bizare, scrie şi despre un flirt pe care Neymar l-a avut cu o femeie, care ar fi lăsat-o indiferentă pe partenera sa tocmai pentru că a avut loc în condiţiile acordului.

Oricare ar fi adevătul, relaţia dintre Neymar şi Bruna nu este uşoară. Cei doi se despărţiseră deja anul trecut, pentru ca apoi să se împace din nou şi să anunţe viitoarea naştere a primului lor copil, al doilea pentru O Ney, care are deja un băiat de 11 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
neymar,
contract,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici