Nica: Nu mă aşteptam să debutez cu o înfrângere

Fotbalistul dinamovist Constantin Nica a declarat după înfrângerea din meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, că nu se aştepta să debuteze cu un astfel de rezultat, precizând că formaţia sa este ghinionistă, iar clujenii nu sunt "o echipă care să fie lider".

179 afișări
Imaginea articolului Nica: Nu mă aşteptam să debutez cu o înfrângere

Nica: Nu mă aşteptam să debutez cu o înfrângere (Imagine: Shutterstock)

"A fost un meci tare pentru mine, mă aşteptam să câştigăm, dar se întâmplă să avem şi ghinion. Dinamo este o echipă ghinionistă. Sunt sigur că CFR nu este o echipă care să fie lider. Sincer nu mă aşteptam să debutez cu o înfrângere, aveam un moral bun. Este prea de tot să pierdem puncte în ultimele minute. A fost visul meu de mic să joc la Dinamo şi nu mă aşteptam. Acum două zile mă pregăteam să joc la turneul final la juniori, iar acum am debutat la echipa mare. Am fost schimbat pentru că am avut o recidivă la tendon, atunci când pun piciorul mai tare în pământ mă doare foarte tare şi nu pot să mai dau acelaşi randament", a spus Nica.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXX-a a Ligii I, în care liderul campionatului a înscris în minutul 90, de Kapetanos.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici