Nice recomandă fanilor să nu călătorească la Chişinău pentru meciul cu Sheriff, pe fondul tulburărilor din Moldova

  • Clubul francez Nice şi-a sfătuit vineri fanii să nu călătorească în Republica Moldova pentru un meci european săptămâna viitoare.
  • Recomandarea vine pe fondul tulburărilor din această ţară, unde autorităţile au afirmat că există tentative susţinute de Rusia de a destabiliza guvernul.
236 afișări
Imaginea articolului Nice recomandă fanilor să nu călătorească la Chişinău pentru meciul cu Sheriff, pe fondul tulburărilor din Moldova

Nice urmează să joace joi, 9 martie, în Chişinău, în Europa Conference League, împotriva echipei Sheriff Tiraspol, campioana naţională din regiunea separatistă Transnistria, informează Associated Press.

"Nice trebuie să adopte o atitudine responsabilă", a transmis clubul într-un comunicat, descriind situaţia de securitate din Moldova ca fiind "cel puţin nefavorabilă".

Sheriff găzduieşte meciul din optimile de finală, din prima manşă, la trei săptămâni după ce meciul de acasă din runda precedentă s-a jucat pe un stadion gol împotriva lui Partizan din Serbia.

Autorităţile moldoveneşti au exclus atunci fanii temându-se că meciul organizat de UEFA ar putea fi folosit ca acoperire pentru acţiuni antiguvernamentale.

La protestele din această săptămână de la Chişinău împotriva guvernului au participat membri ai unui partid politic care susţine interesele Rusiei.

UEFA a declarat vineri că meciul dintre Sheriff şi Nice ar trebui să se desfăşoare cu fanii pe stadion.

Nice a vândut bilete la preţul de 30 de euro fanilor săi după ce a fost efectuată tragerea la sorţi în urmă cu o săptămână şi a declarat vineri că va oferi rambursări dacă meciul din prima manşă va fi amânat sau se va juca pe un stadion gol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici