Nici crimă, nici accident vascular. Poliţia din Miami susţine că iubitul Arynei Sabalenka s-a sinucis

  • Au apărut noi detalii în legătură cu decesul subit al iubitului jucătoarei de tenis Aryna Sabalenka.
  • Moartea lui Konstantin Koltsov a fost raportată ca fiind o sinucidere de către Departamentul de Poliţie din Miami.
  • Aparent, acesta s-ar fi aruncat de la balcon, fără a fi suspectată o crimă.
5499 afișări
Imaginea articolului Nici crimă, nici accident vascular. Poliţia din Miami susţine că iubitul Arynei Sabalenka s-a sinucis

Nici crimă, nici accident vascular. Poliţia din Miami susţine că iubitul lui Sabalenka s-a sinucis

Koltsov, care a decedat luni seară, după cum a fost anunţat şi apoi confirmat de echipa sa Salavat Yuleav din Rusia, avea 42 de ani şi se afla împreună cu iubita sa, Sabalenka, aceasta urmând să joace în această săptămână la Miami Open. Partenerul de viaţă al numărului doi mondial a fost văzut adesea pe reţelele de socializare ale acesteia şi este o figură des întâlnită în loja ei şi la turnee.

„Cu profundă tristeţe vă informăm că antrenorul lui Salavat Yulaev, Konstantin Koltsov, a decedat", a precizat Salavat Yulaev într-un comunicat.

„A fost o persoană puternică şi veselă, a fost iubit şi respectat de jucători, colegi, fani. Konstantin Evgenievici [s-a] înscris pentru totdeauna în istoria clubului nostru".

Iniţial, informaţii din presa internaţională au vehiculat faptul că motivul decesului a fost un cheag de sânge, un accident vascular. Unele relatări din presa bielorusă relatau chiar posibilitatea unei crime.

Într-o declaraţie citată de UPI, primită de la detectivul Departamentului de Poliţie din Miami-Dade, Argemis AC Colome, se declară că decesul a fost provocat prin sinucidere.

„Potrivit anchetatorilor, luni, 18 martie 2024, în jurul orei 12:39 a.m., poliţia şi pompierii de la Bal Harbour au fost trimişi la St. Regis Bal Harbour Resort, 9703 Collins Avenue, cu referire la un bărbat care a sărit de la balcon", se arată într-o declaraţie transmisă la UPI cu privire la acest caz.

„Departamentul de Poliţie Miami-Dade, Biroul Omucideri, a răspuns şi a preluat ancheta privind aparenta sinucidere a domnului Konstantin Koltsov (17.04.1981). Nu se suspectează niciun fel de crimă".

În ciuda incidentului, Sabalenka se pare, deocamdată, că va juca în continuare la Miami Open, potrivit ofiţerului ei de presă, după ce era de aşteptat ca ea să se retragă din turneu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici