Video Au fost identificaţi şi reţinuţi suporterii care au vandalizat clubul lui Mititelu

Doi suporteri au fost reţinuţi şi mâine vor fi aduşi în faţa unui judecător cu propunere de arestare preventivă, după vandalizarea magazinului oficial al echipei de fotbal FCU Craiova 1948, formaţia familiei Mititelu.

444 afișări

Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj a comunitat astăzi, referitor la dosarul 1910/P/2024: 

„În continuarea cercetărilor privind evenimentul produs în dimineaţa zilei de 09 martie a.c., în municipiul Craiova, prin care persoane necunoscute ar fi aruncat cu o substanţă necunoscută pe perete exterior şi pe uşa de acces ale unui magazin apartinând unui club sportiv, în această dimineaţă, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Craiova au pus în executare 4 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Craiova.

Cu acestă ocazie au fost ridicate mai multe mijloace de probă, două persoane fiind conduse la audieri.

Astfel, în baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, poliţiştii au dispus reţinerea a doi bărbaţi, de 33 şi 20 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

În cursul zilei de mâine, 20 martie, cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”.

Pe 9 martie, înaintea meciului direct dintre cele două Craiove, cea a lui Mihai Rotaru şi cea a lui Adrian Mititelu, magazinul oficial al formaţiei FCU Craiova 1948 a fost vandalizat.

Se pare că fanii reţinuţi pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fac parte din Peluza Nord. Derby-ul din Bănie a revenit „Craiovei lui Rotaru” cu scorul de 2-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici