Generaţia de Aur, invitată la meciul România - Irlanda de Nord

  • Federaţia Română de Fotbal a anunţat marţi că a invitat la meciul amical România - Irlanda de Nord foştii internaţionali de la EURO 1984 şi Cupa Mondială din 1994.
  • Partida se joacă vineri, de la ora 21:45.
  • FRF i-a invitat şi pe cei doi selecţioneri, Mircea Lucescu, respectiv Anghel Iordănescu.
203 afișări
Imaginea articolului Generaţia de Aur, invitată la meciul România - Irlanda de Nord

Generaţia de Aur, invitată la meciul România - Irlanda de Nord

În comunicatul său, FRF a scris pe pagina oficială:

„Cu o ocazie specială şi o atmosferă plină de emoţie, Federaţia Română de Fotbal are onoarea de a invita foştii internaţionali de la EURO 1984 şi Cupa Mondială din 1994 la o întâlnire memorabilă cu suporterii pe Arena Naţională.

Meciul de fotbal România – Irlanda de Nord, programat vineri, 22 martie, de la ora 21:45, va fi o ocazie deosebită de a reuni generaţiile care au scris pagini de istorie în fotbalul românesc. Este un moment unic pentru a sărbători şi a recunoaşte contribuţia excepţională a jucătorilor care au marcat generaţii şi au încântat milioane de fani prin performanţele lor.

Anul acesta, când România se pregăteşte pentru EURO 2024, marchează aniversarea a 30 de ani de la cea mai bună performanţă a naţionalei noastre, sfertul de finală cu Suedia de la Campionatul Mondial din 1994, şi 40 de ani de la prima noastră calificare la EURO, în 1984. Este o oportunitate deosebită de a onora moştenirea acestor echipe şi de a transmite spiritul lor de luptă şi determinare către generaţia actuală, creându-se o legătură între trecut, prezent şi viitor.

Astfel, Federaţia Română de Fotbal a invitat la acest prim meci de pregătire pentru Campionatul European din această vară toţi jucătorii care au participat la cele două turnee finale şi pe cei doi selecţioneri: Mircea Lucescu, respectiv Anghel Iordănescu.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
amical,
tricolorii,
frf

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici