Niciun meci nu se va disputa luni la Roland Garros, din cauza ploii. Când va juca Simona Halep

Organizatorii turneului de Mare Şlem de la Roland Garros au anunţat că toate meciurile programate pentru luni la Paris au fost anulate, din cauza ploii. Meciul Simonei Halep este programat să înceapă marţi, la ora 12.00.

1343 afișări
Imaginea articolului Niciun meci nu se va disputa luni la Roland Garros, din cauza ploii. Când va juca Simona Halep

Niciun meci nu se va disputa luni la Roland Garros, din cauza ploii. Când va juca Simona Halep

Este pentru prima dată din anul 2000 când nu se va disputa nicio partidă pe arenele pariziene din cauza condiţiilor meteo.

10 meciuri din optimile de finală ale întrecerilor de simplu masculin şi feminin au mai rămas de disputat, în condiţiile în care într-o zi de luni se puteau juca meciuri în sferturile de finală.

Simona Halep, favorita cu numărul 6 la câştigarea turneului de la Roland Garros, va juca marţi, de la ora 12.00 (ora României), pe terenul 1, al treilea ca mărime după Philippe-Chatrier şi Suzanne-Lenglen. Românca va continua meciul cu australianca Samantha Stosur (locul 24 în clasamentul mondial), de la scorul de 5-3 pentru reprezentanta noastră.

Pe terenurile principale de la Paris vor evolua, marţi, principalii favoriţi la masculin, Novak Djokovic şi Andy Murray, precum şi poziţiile 1 şi 2 mondial în ierarhia feminină, Serena Wiliiams. Djokovic va juca împotriva spaniolului Roberto Bautista Agut (cap de serie numărul 14), pe arena Philippe-Chatrier, de la ora 12.00. Murray îl va întâlni pe francezul Richard Gasquet (favorit 9), pe arena Philippe-Chatrier, nu mai devreme de ora 15.00 (ora României).

BBC notează că prognoza meteo nu este optimistă nici pentru marţi la Paris, cu reprize dese de ploaie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici