Niciuna dintre echipele rămase în Cupa României nu a câştigat vreodată competiţia

Niciuna dintre echipele rămase în Cupa României - Timişoreana, Dacia Mioveni, Unirea Urziceni, formaţii deja calificate în semifinale, Pandurii Târgu Jiu, Gloria Buzău, CFR Cluj şi FC Braşov, care evoluează joi în sferturile de finală, nu a câştigat vreodată competiţia.

37 afișări
Imaginea articolului Niciuna dintre echipele rămase în Cupa României nu a câştigat vreodată competiţia

Niciuna dintre echipele rămase în Cupa României nu a câştigat vreodată competiţia (Sursa: Mediafax Foto)

Totodată, niciuna dintre echiple menţionate nu a ajuns vreodată în finala Cupei României.

Pentru prima oară din sezonul 1993/1994, semifinalele Cupei României se vor disputa doar între echipe din provincie, după ce nicio formaţie din Bucureşti nu a reuşit accederea în această fază a competiţiei în acest sezon.

Miercuri, Dinamo a fost eliminată în sferturi de Dacia Mioveni, cu scorul de 1-0, iar Rapid, deţinătoarea trofeului, a pierdut în faţa formaţiei Unirea Urziceni, scor 0-1.

Astfel, în semifinalele Cupei României 2007/2008 vor evolua Dacia Mioveni, Unirea Urziceni şi învingătoarele din partidele Pandurii Târgu Jiu - Gloria Buzău şi CFR Cluj - FC Braşov (Liga a II-a), care se dispută joi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici