Nicolae Bara a demisionat de la conducerea UTA

Preşedintele clubului UTA, Nicolae Bara, care era şi finanţator al grupării arădene, şi-a anunţat, luni, demisia din funcţia pe care o ocupa fără a avea vreo pretenţie financiară, dar cu condiţia ca formaţia să nu retrogradeze în următorii doi ani.

3 afișări
Imaginea articolului Nicolae Bara a demisionat de la conducerea UTA

Nicolae Bara a demisionat de la conducerea clubului UTA

"Conflictul este pe sfârşite. Astăzi, la ora 10.30, mi-am anunţat demisia din funcţia de preşedinte în Consiliul de Administraţie. Mă voi retrage fără despăgubire imediată, dar cu clauză de despăgubire dacă UTA va retrograda în următorii doi ani. Actele finale n-au fost semnate încă, dar cred că înţelegerea verbală este suficientă. Am acceptat eu dacă toate propunerile mele nu au fost acceptate. Este mai bine pentru că e foarte grav ce se întâmplă acum la UTA. Jucătorii nu sunt ai mei sau ai lui Sandu, ei sunt sub contract cu UTA", a declarat Nicolae Bara, la postul de radio Pro FM Arad.

Bara va rămâne însă membru în Consiliul de Administraţie, alături de Sandu Ion şi Teodor Lupşa, urmând să decidă dacă se va retrage sau nu.

Nicolae Bara a precizat că luni a semnat şi actele de cesionare către primăria Arad a drepturilor asupra siglei şi palmaresului clubului. "Astăzi semnez şi actele pentru OSIM, astfel ca totul să fie în regulă", a completat Bara.

Bara a adăugat că, în viitorul apropiat nu va mai investi în fotbal. "Mult timp de acum încolo, după tot ce am păţit la Arad, mă voi ţine departe de fotbal. Ce mă doare cel mai mult au fost acei suporteri cu care am avut o relaţie foarte bună", a conchis fostul oficial arădean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici