Nicolae Dică, despre Budescu: Eu ştiu că patronul îl place foarte mult, e posibil să revină la FCSB

Nicolae Dică (38 de ani) a anunţat, vineri seară, 4 ianuarie, că omul de afaceri se gândeşte să-l readucă la echipă pe Constantin Budescu (29 de ani).

112 afișări
Imaginea articolului Nicolae Dică, despre Budescu: Eu ştiu că patronul îl place foarte mult, e posibil să revină la FCSB

Nicolae Dică, despre Budescu: Eu ştiu că patronul îl place foarte mult, e posibil să revină la FCSB

Chiar dacă nu s-a ferit că spună că îl consideră vinovat într-o oarecare măsură pentru titlul pierdut anul trecut, Dică a rămas un mare fan al lui Budescu, fotbalistul care l-a impresionat la fiecare antrenament la FCSB. Vândut în vară la Al Shabab, cu 2,5 milioane de euro, "Budi" ar putea reveni la vicecampioana ultimilor trei ani, după cum anunţă chiar Nicolae Dică: "La el totul e o plăcere, tot ce face. În antrenament, la meciuri, execuţiile pe care le avea la meciuri el, la antrenament erau mai multe şi mai frumoase, pentru că totul la el era din plăcere. Eu ştiu că patronul îl place foarte mult pe Budi şi este posibil să revină la Steaua (n.red. - FCSB)", a dezăluit "Nick", la Telekom Sport.

Din momentul plecării de la FCSB, Budescu a trecut peste problemele la piciorul drept şi face legea în Arabia Saudită. E pe locul al treilea alături de Şumudică şi Al Shabab, iar în 11 meciuri jucate a marcat de patru ori şi le-a oferit colegilor patru pase decisive.

2021 e anul în care expiră înţelegerea lui Budescu cu Al Shabab, iar misiunea readucerii la FCSB pare foarte, foarte dificilă, având în vedere rezultatele bune ale românului şi salariul foarte mare de care se bucură în Arabia Saudită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici