Nicolae Dobrin, comemorat la Piteşti

Fostul fotbalist Nicolae Dobrin a fost comemorat, luni, la Cimitirul Eroilor din Piteşti, în ziua în care ar fi împlinit 66 de ani, de familie, prieteni şi juniorii de la Şcoala de fotbal care îi poartă numele.

189 afișări
Imaginea articolului Nicolae Dobrin, comemorat la Piteşti

Nicolae Dobrin, comemorat la Piteşti (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Născut la 26 august 1947, Dobrin s-a stins din viaţă în urmă cu şapte ani, la Piteşti, după o lungă suferinţă.

Luni dimineaţă, văduva fotbalistului, Gica Dobrin, a venit la Cimitirul Eroilor din Piteşti, însoţită de fiul său Dan Dobrin, dar şi de nepoţi şi fini, pentru a se reculege la mormânt. Ulterior, au sosit şi 40 de copii legitimaţi la Şcoala de Fotbal Nicolae Dobrin împreună cu antrenorii lor, foşti colegi sau colaboratori ai lui fostului fotbalist, printre care Viorel Moiceanu, Augustin Eduard, Petrişor Calotă şi fostul administrator delegat al FC Argeş, Cătălin Barbu.

Gica Dobrin a declarat că este impresionată de faptul că lumea nu l-a uitat pe Nicolae Dobrin. "Am crezut că Gicu este numai al meu. Dar nu este aşa. Gicu este al tuturor. Şi am văzut asta observând câtă lume îl apreciază şi acum şi pe oriunde mă duc. Ţineam foarte mult la aceste zile, iar astăzi sunt mai emoţionată ca oricând. Gicu i-a iubit şi el pe toţi aceşti oameni care vin şi se reculeg aici, şi practic, aceştia îi întorc dragostea", a menţionat Gica Dobrin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici