Nicolae Grigorescu: Nu am reuşit să vorbesc cu nimeni de la CCA

Vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Nicolae Grigorescu, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că nu a reuşit să ia legătura cu colegii săi pentru a afla detalii legate de investigaţiile DNA la birourile CCA de la Casa Fotbalului.

148 afișări
Imaginea articolului Nicolae Grigorescu: Nu am reuşit să vorbesc cu nimeni de la CCA

Nicolae Grigorescu: Nu am reuşit să vorbesc cu nimeni de la CCA (Imagine: Medifax Foto)

"Habar nu am de ce a descins DNA la federaţie, eu sunt la Timişoara încă de vineri. Încerc să aflu de la televizor ce se întâmplă, pentru că dacă aş şti ceva, aş spune. Nu am reuşit să vorbesc cu nimeni de la federaţie sau de la comisie, nici cu domnul Constantin şi nici cu altcineva. Sunt un pic mirat şi aştept clarificări. Oricum, sunt convins că nu sunt motive legate de activitatea CCA", a spus Grigorescu.

Anchetatorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au descins, luni, la sediul Federaţiei Române de Fotbal (FRF), pentru a ridica mai multe acte în legătură cu un dosar instrumentat de Serviciul Teritorial Piteşti.

Ofiţerul de presă al FRF, Paul Zaharia, a confirmat aceste descinderi, precizând că anchetatorii au ajuns la sediul instituţiei în jurul orei 8.00. Procurorii au pus sigiliu pe biroul lui Gheorghe Constantin, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. La descinderi, participă ofiţeri de poliţie judiciară ai DNA.

Totodată, procurorii DNA au făcut verificări, luni dimineaţă, la sediul clubului FC Argeş, din strada Armand Călinescu nr. 15 şi la sediul firmei Pic, al cărei patron este Cornel Penescu, situat lângă Autostrada Bucureşti - Piteşti, la ieşirea din municipiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici