Nicolae Manea: Am meritat acest rezultat de egalitate

Antrenorul Nicolae Manea a declarat, sâmbătă, că echipa Gloria Bistriţa a meritat rezultul de egalitate din meciul cu FC Timişoara, formaţia sa având chiar şansa de a câştiga întâlnirea după ce a revenit de la 0-2 şi 1-3.

13 afișări
Imaginea articolului Nicolae Manea: Am meritat acest rezultat de egalitate

Nicolae Manea: Am meritat acest rezultat de egalitate (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Au fost două reprize distincte, în prima echipa a fost puţin timorată, precipitată. La 1-3 nu prea mai speram, dar la 2-3 am continuat să cred şi, cu puţină şansă, puteam chiar câştiga. Am meritat acest rezultat de egalitate. Am marcat goluri frumoase, după faze bine lucrate. Am făcut 20 de puncte, la cât de strâns e clasamentul, orice punct câştigat e bun. Până la urmă am întâlnit o echipă care se bate la titlu, e pe locul 2. La pauză am discutat cu jucătorii, nu am fost mulţumit, le-am spus că putem mai mult şi am avut dreptate. I-am văzut bucuroşi la final, e normal, orice punct contează. Am jucat bine în repriza a doua, toţi şi-au dorit să scoatem măcar un punct", a spus Manea la conferinţa de presă de după meci.

La rândul său, preşedintele Gloriei, Jean Pădureanu, a apeciat rezultatul drept echitabil: "Am început mai timid, dar în partea a doua a reprizei secunde am jucat bine. Rezultatul este echitabil. Am trăit cu emoţii finalul. Sunt convins că echipa se va redresa în clasament odată cu trecerea timpului. Cred că o amânare a etapei a 19-a ar fi bună".

Mijlocaşul Souleymane Keita, marcator a două goluri în meciul cu FC Timişoara, a precizat că şi-a dorit să înscrie, însă nu s-a gândit că va realiza dubla. "Am intrat în teren cu gândul să dau gol, nu mă gândeam că voi marca de două ori. A ieşit bine, şi un punct e bun. Eu joc pentru Gloria, nu să mă vadă o echipă sau alta. Nu e vorba că am vrut să le stric sărbătoarea celor de la Timişoara, dar aveam şi noi nevoie de punct sau puncte. Am jucat în condiţii grele, ploaie, frig, toată echipa are merite în acest rezultat", a spus jucătorul Gloriei.

Gloria Bistriţa a terminat la egalitate, scor 3-3, meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa formaţiei FC Timişoara, în etapa a XVIII-a a Ligii I, într-o partidă în care timişorenii au condus cu 2-0 şi 3-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici