Nicolae Manea: Meciul de campionat cu Universitatea Craiova e mai important decât această semifinală

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Nicolae Manea, a declarat, joi, după ratarea calificării în finala Cupei României-Timişoreana, că meciul de campionat cu Universitatea Craiova este mai important pentru formaţia sa decât semifinala cu Dinamo Bucureşti.

73 afișări
Imaginea articolului Nicolae Manea: Meciul de campionat cu Universitatea Craiova e mai important decât această semifinală

Nicolae Manea: Meciul de campionat cu Universitatea Craiova e mai important decât această semifinală (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"A fost o diferenţă mare faţă de Dinamo. Nu am avut multe soluţii. Pentru mine era mai important că avem un meci cu Universitatea Craiova, cel pentru a rămâne în Liga I. Toată lumea zice că suntem salvaţi, dar cred că Universitatea mai are şanse dacă câştigă la Bistriţa. Sunt 5-6 jucători pe care nu mă pot baza. Nu puteam risca azi şi atunci am preferat să văd nişte jucători de la echipa a doua, poate îi voi putea folosi la prima. E o performanţă că am ajuns aici, în semifinale. Dacă lucrurile stăteau mai bine în campionat poate dădeam altă replică lui Dinamo. Cred că şi aşa ar fi fost greu după ce am pierdut în tur cu 2-0", a spus Manea.

Tehnicianul bistriţenilor consideră că Dinamo a avut astăzi în faţă o echipă de Divizia C: "În finală vor fi două echipe valoroase. Ele se vor lupta pentru acest trofeu, deoarece evoluţiile lor din campionat nu s-au ridicat la nivelul cerinţelor. Această competiţie era una a «loser»-ilor, dar se pare că acum a devenit importantă. Regret, poate dacă nu aveam grijile retrogradării ne-am fi prezentat altfel. Dinamo a avut în faţă astăzi o echipă de Divizia C şi nu poate asta să le dea o mare încredere pentru finală, deoarece acolo lucrurile vor sta cu totul altfel. Mi-aş fi dorit să joc o finală, mi-a părut rău şi de Braşov că nu au reuşit să se califice".

Echipa Dinamo Bucureşti s-a calificat în finala Cupei României-Timişoreana, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 5-1 (2-1), formaţia Gloria Bistriţa, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de V. Munteanu '10, Dănciulescu '27 din penalti, '61 şi Ţucudean '54, '90, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Pădurariu, în minutul 45. În tur, la Bistriţa, Dinamo s-a impus cu scorul de 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici