Nicolae Manea va prelua funcţia de manager general la Corona Braşov

Fostul antrenor al Gloriei Bistriţa, Nicolae Manea va fi numit joi, manager general al echipei de fotbal Corona Braşov, în vreme ce lui Paul Enache, fost antrenor şi preşedinte la FC Braşov şi Tractorul i s-a propus funcţia de preşedinte al secţiei ocupată în prezent de Szakal Andras.

284 afișări
Imaginea articolului Nicolae Manea va prelua funcţia de manager general la Corona Braşov

Nicolae Manea (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Este foarte adevărat că am discutat cu cei din conducerea clubului Corona şi chiar acum sunt în drum spre Braşov pentru a bate palma. Ne-am înţeles pentru ca eu să fiu manager iar lui Paul Enache i s-a propus funcţia de preşedinte. Este mult de lucru la această echipă, pentru că am înţeles că nu sunt condiţii pentru Liga I. Trebuie să mişcăm lucrurile pentru că Liga I este la alt nivel. Trebuie să găsim soluţii pentru a crea condiţii de pregătire acceptabile echipei, dar şi să întărim lotul cu câţiva jucători. Vrem să mizăm pe aceiaşi antrenori, Ţicleanu şi Bona, dar trebuie să şi aducem un preparator fizic şi un antrenor secund", a declarat Manea.

La rândul lui, Paul Enache a confirmat că i s-a propus funcţia de preşedinte dar a spus că încă nu a dat un răspuns conducerii clubului. "Mi s-a propus un post în conducerea echipei, dar vom vedea ce va fi. Încă nu ştiu dacă negocierile se vor concretiza pentru că sunt multe probleme de buget, de lot, care trebuie rezolvate rapid. Este o situaţie dificilă, dar cred că se pot găsi soluţii", a spus Enache.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici