Nicolae Munteanu este noul antrenor secund al naţionalei masculine de handbal

Noul antrenor secund al naţionalei de handbal masculin a României este Nicolae Munteanu, care a activat ultima dată la Steaua Bucureşti şi îl înlocuieşte în funcţie pe Sorin Toacsen.

91 afișări
Imaginea articolului Nicolae Munteanu este noul antrenor secund al naţionalei masculine de handbal

Nicolae Munteanu este noul antrenor secund al naţionalei masculine de handbal (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Sorin Toacsen a declarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că a decis să renunţe la funcţia de antrenor secund, pentru a se putea ocupa mai bine de segmentul de juniori şi tineret. "Am decis că e mai bine să renunţ, pentru că vreau să mă ocup mai bine de segmentul juniori şi tineret. Sunt antrenor federal, normal că voi merge şi la meciurile echipei naţionale de seniori, dar îndeaproape mă voi ocupa de juniori şi tineret. Chiar acum mă aflu la Braşov, cu naţionala de tineret, care luptă cu şanse la calificarea la Campionatul European din acest an. La seniori, noul antrenor secund este Nicolae Munteanu, care va lucra cu Vasile Stângă", a afirmat Sorin Toacsen.

Antrenorii Vasile Stângă şi Nicolae Munteanu au lucrat împreună ultima dată la Steaua Bucureşti, în sezonul 2005-2006, când formaţia militară a câştigat Challenge Cup.

Naţionala de seniori este reunită de la începutul săptămânii, având programate două meciuri de verificare cu lotul B al Cehiei, sâmbătă, la Buzău (ora 18.00) şi duminică, la Ploieşti (ora 12.00).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici