Nicolae Soare, medaliat cu argint în proba de 10.000 m, la Universiada de la Gwangju

Atletul Nicolae Soare a câştigat, joi, medalia de argint în proba de 10.000 de metri din cadrul Universiadei de la Gwangju (Coreea de Sud).

147 afișări
Imaginea articolului Nicolae Soare, medaliat cu argint în proba de 10.000 m, la Universiada de la Gwangju

Nicolae Soare (Gabriel Fluerariu / Mediafax Foto)

Nicolae Soare a înregistrat cea mai bună performanţă personală în această probă, 29:18,71.

Elevul antrenoarei Cristina Alexe a fost depăşit de rusul Igor Maximov (29:15,30), în timp ce bronzul a fost adjudecat de japonezul Nakatani Keisuke (29:19,30).

După ce se calificase cu 11,78 (SB) în semifinalele de la 100 de metri, Andreea Ogrăzeanu a fost cronometrată joi pe această distanţă cu 11,79, ratând astfel accederea în ultimul act al întrecerii. În schimb, a reuşit la 200 m calificarea în semifinale, la timp, cu 24,45.

Pe de altă parte, la Tallinn, la Campionatul European de Tineret (U23), Bianca Răzor a reuşit în calificările de la 400 m să-şi îmbunătăţească recordul personal, fiind cronometrată în 51,31, rezultat care reprezintă cea mai bună performanţă europeană a momentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici