Nicolae Stanciu, căpitanul Naţionalei, este optimist înaintea meciurilor cu Israel şi Kosovo

  • Căpitanul echipei naţionale Nicolae Stanciu este optimist înainte de duelurile cu Israel şi Kosovo, programate sâmbătă şi marţi pe Arena Naţională.
  • El face apel la suporteri: „Avem nevoie de fani”.
228 afișări
Imaginea articolului Nicolae Stanciu, căpitanul Naţionalei, este optimist înaintea meciurilor cu Israel şi Kosovo

Nicolae Stanciu crede că tricolorii trebuie să profite de şansa din această lună, când cu două victorii se pot apropia de calificarea la Euro.

„Grupul, adică atmosfera, îmi dă încredere că vom reuşi. Există multă unitate la echipa naţională, suntem toţi foarte apropiaţi. Am progresat de la începutul anului şi putem şi mai mult”, a spus Stanciu, potrivit frf.ro.

El a făcut şi un apel către suporteri: „Jucăm pe cel mai mare stadion din ţară şi avem nevoie de public. Îmi doresc să fie plin stadionul, am multe meciuri la Echipa Naţională şi nu cred că am jucat vreodată cu casa închisă. Avem nevoie de fani, suntem într-un moment bun şi trebuie să fim uniţi şi să luptăm împreună ca să ne atingem obiectivul!”.

Naţionala României îşi continuă parcursul spre Campionatul European – Germania 2024 cu două partide importante pe teren propriu: sâmbătă, 9 septembrie, ora 21.45, cu Israel, şi marţi, 12 septembrie, ora 21.45, împotriva Kosovo. Ambele partide vor avea loc pe Arena Naţională.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici