Nicoliţă nu s-a antrenat, Iacob s-a pregătit

Mijlocaşul echipei Steaua Bucureşti, Bănel Nicoliţă, care a suferit o contuzie la glezna dreaptă în partida cu formaţia Dinamo, nu a efectuat, luni, antrenamentul oficial înaintea întâlnii cu Slavia Praga, din etapa a V-a a grupei H a Ligii Campionilor.

1 afișare
Imaginea articolului Nicoliţă nu s-a antrenat, Iacob s-a pregătit

Nicoliţă nu s-a antrenat, Iacob s-a pregătit

Cel mai probabil, Nicoliţă va lipsi în meciul cu Slavia Praga.

În schimb, atacantul Victoraş Iacob, care a lipsit la partida cu Dinamo din cauza unei discopatii, s-a pregătit normal alături de ceilalţi coechipieri pe terenul 7 din Complexul Sportiv Steaua.

La antrenamentul steliştilor a asistat şi antrenorul secund al echipei naţionale a României, Ştefan Iovan.

Pe de altă parte, clubul FC Dinamo va plăti 600 de scaune rupte de proprii suporteri la întâlnirea cu Steaua, din etapa a XVI-a a Ligii I.

Partida Steaua Bucureşti - Slavia Praga, din etapa a V-a a grupei H a Ligii Campionilor, se va disputa, marţi, de la ora 21.45, şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici