Nicolo Napoli continuă încă un sezon la CSMS Iaşi

Preşedintele executiv al clubului CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat, luni, că a prelungit pentru încă un sezon înţelegerea cu antrenorul Nicolo Napoli, transmite corespondentul MEDIAFAX.

247 afișări
Imaginea articolului Nicolo Napoli continuă încă un sezon la CSMS Iaşi

Nicolo Napoli continuă încă un sezon la CSMS Iaşi

"Nicolo Napoli va fi antrenorul echipei şi în sezonul următor. El a făcut o treabă foarte bună, s-a simţit bine în Iaşi şi era normal să rămână. A semnat un nou contract, pentru un an, cu posibilitate de prelungire pe încă un sezon. Nu a fost stabilit încă obiectivul pentru noua ediţie de campionat. Urmează ca acesta să fie stabilit de comun acord cu Comitetul Director, în funcţie de buget şi de jucătorii pe care îi vom aduce", a spus Prunea.

Nicolo Napoli va avea un salariu lunar de 6.000 de euro, cu 2.000 de euro mai mult decât în sezonul 2014/2015. Antrenorul va primi şi un bonus de 10.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici