GALERIE FOTO  Nicolo Napoli, prima victorie după noua descălecare în Bănie. U Craiova 1948 a învins-o la limită pe FC Argeş

U Craiova 1948 a învins duminică FC Argeş, scor 1-0 (0-0), în etapa cu numărul 23 din Liga 1. Nicolo Napoli a obţinut prima victorie din noul său mandat la echipa olteană, prin golul marcat în repriza secundă de belgianul Sidibe.

238 afișări
Imaginea articolului Nicolo Napoli, prima victorie după noua descălecare în Bănie. U Craiova 1948 a învins-o la limită pe FC Argeş

U Craiova 1948 învinge la limită FC Argeş. Nicolo Napoli obţine prima victorie din noul său mandat

Oltenii au bifat prima ocazie importantă a partidei, în minutul 4, Baeten şutând peste bara transversală.

Oaspeţii au răspuns în minutul 20, când Şerban l-a pus la încercare cu un şut din careu pe portarul Popa, care a intervint oportun.

Baeten a ratat o nouă ocazie în minutul 32, şutul său neprinzând spaţiul porţii lui Greab, care a avut o intervenţie bună în repriza secundă, în minutul 54, la şutul aceluiaşi Baeten.

Golul care a pecetluit soarta partidei a fost marcat în minutul 60 de Sidibe, care a înscris din care, din faţa porţii după o învălmăşeală în careul advers.

Ultima fază notabilă i-a aparţinut lui Compagno, care a şutat din afara careului, puţin pe lângă poartă apărată de Greab.

În clasamentul U Craiova 1948 se află pe locul 14, cu 22 de puncte, iar FC Argeş ocupă locul 8, cu 31 de puncte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici