Nicolo Napoli va negocia cu Universitatea Craiova

Tehnicianul italian Nicolo Napoli va sosi, astăzi, la Craiova, pentru a negocia cu gruparea Universitatea Craiova în vederea preluării pentru a treia oară a funcţiei de antrenor principal al echipei oltene.

23 afișări
Imaginea articolului Nicolo Napoli va negocia cu Universitatea Craiova

Nicolo Napoli va negocia cu Universitatea Craiova (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

Napoli ar fi trebuit să ajungă la Craiova cu un avion de la Bergamo, în jurul orei 16.00, dar cursa are o întârziere de aproximativ o oră.

Nicolo Napoli, care a pregătit ultima dată formaţia Astra Ploieşti, a mai antrenat echipa Universitatea Craiova în sezonul 2003/2004 şi în perioada octombrie 2007-mai 2009. El a mai pregătit în România echipa FC Braşov, în 2009.

Italianul are un litigiu cu Universitatea Craiova la TAS, pentru o primă de obiectiv din sezonul 2008/2009.

Napoli ar urma să-l înlocuiască pe Victor Piţurcă, suspendat din funcţie în această săptămână de patronul oltenilor, Adrian Mititelu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici