Niculescu a ratat un transfer la Kaiserslautern

Atacantul Claudiu Niculescu rămâne momentan la formaţia MSV Duisburg, deşi la sfârşitul săptămânii trecute a fost foarte aproape de a semna un contract cu gruparea FC Kaiserslautern, tot din liga a doua germană, însă nu mai este dorit nici de gruparea la care evoluează şi Mihai Tararache.

13 afișări
Imaginea articolului Niculescu a ratat un transfer la Kaiserslautern

Niculescu a ratat un transfer la Kaiserslautern (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit cotidianului Bild, internaţionalul român a negociat cu Kaiserslautern deşi, oficial, el nu a plecat, vineri, în cantonament cu MSV Duisburg din cauza unor probleme la spate. Publicaţia germană scrie, însă, că de fapt Niculescu a negociat cu Kaiserslautern şi că transferul a picat în ultimul moment, după ce atacantul a ridicat noi pretenţii financiare, care au fost considerate exagerate de oficialii clubului din 2. Bundesliga. "Acordul era ca şi semnat, cluburile erau de acord, testele medicale erau efectuate. Totuşi, brusc, atacantul a ridicat noi pretenţii salariale, care l-au enervat pe managerul Stefan Kuntz", a notat Bild.

"Nu-l mai vrem pe Niculescu", a declarat Kuntz.

Claudiu Niculescu urma să ajungă, luni, în cantonamentul formaţiei MSV Duisburg, unde este coechipier cu Mihai Tararache, însă nici aici nu mai este dorit şi a fost pus pe lista de transferuri.

"Vrem să promovăm, aşa că nu ne permitem să ţinem la echipă jucători fără chef", a declarat antrenorul Rudi Bommer.

Managerul Bruno Hubner a afirmat că pe adresa clubului au sosit mai multe oferte pentru internaţionalul român transferat în iarnă de la Dinamo Bucureşti. "Avem oferte din străinătate pentru el. Sper ca în următoarele zile să rezolvăm transferul", a punctat Hubner.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici