Niculescu ameninţă că va da în judecată clubul MSV Duisburg

Atacantul Claudiu Niculescu ameninţă că va da în judecată gruparea MSV Duisburg, după ce a fost exclus din lot ca urmare a faptului că a refuzat să se transfere la FC Kaiserslautern, un alt club din 2. Bundesliga, care îi făcuse o ofertă nemulţumitoare.

13 afișări
Imaginea articolului Niculescu ameninţă că va da în judecată clubul MSV Duisburg

Niculescu ameninţă că va da în judecată clubul MSV Duisburg (Imagine: Mediafax Foto)

Managerul Bruno Hubner a declarat că Niculescu are o ofertă bună din Cipru. "Cred că o va accepta", a spus Hubnner. Marţi, directorul executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, anunţase că Niculescu, finul său, a ajuns la un acord cu gruparea cipriotă Omonia Nicosia, informează cotidianul Bild.

Totuşi, potrivit Bild, Niculescu susţine că nu mai vrea să părăsească formaţia germană. "M-am pregătit bine, am vrut să plec în cantonament. Totuşi dintr-o dată practic m-au dat jos din autocar, mi-au spus că voi fi vândut. Apoi Kaiserslautern mi-a propus un contract mult mai mic. Am crezut mereu că germanii sunt corecţi, pentru ca acum să văd aşa ceva. Îmi voi angaja un avocat şi voi da în judecată clubul MSV Duisburg. Clubul nu mă poate obliga să fac ceva ce nu vreau", a declarat Niculescu.

La începutul acestei săptămâni, cotidianul Bild anunţa că atacantul Claudiu Niculescu rămâne momentan la MSV Duisburg, deşi a fost foarte aproape de a semna un contract cu gruparea FC Kaiserslautern, însă nu mai este dorit nici de gruparea la care evoluează şi Mihai Tararache. Potrivit publicaţiei germane, transferul a eşuat în momentul în care, în ciuda faptului că deja se ajunsese la acorduri între toate părţile implicate, Niculescu a ridicat noi pretenţii financiare, considerate exagerate de oficialii de la Kaiserslautern, care au renunţat la român.

Astfel, Claudiu Niculescu a revenit la Duisburg, unde a fost, însă, anunţat că nu se mai contează pe serviciile sale. "Nu ne permitem să ţinem la echipă jucători fără chef", a declarat antrenorul Rudi Bommer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici