Niculescu, după ce a fost anunţat că nu va mai continua la Dinamo: Eu nu sunt un terchea-berchea

Claudiu Niculescu a participat, sâmbătă, la ultimul său meci ca antrenor principal la Dinamo, fostul atacant declarând că i s-a propus postul de director general după ce a fost anunţat că nu va mai continua pe banca tehnică, dar a refuzat.

2444 afișări
Imaginea articolului Niculescu, după ce a fost anunţat că nu va mai continua la Dinamo: Eu nu sunt un terchea-berchea

Niculescu, după ce a fost anunţat că nu va mai continua la Dinamo: Eu nu sunt un terchea-berchea

"Situaţia e anormală! Nu sunt eu superstiţios, dar uite ce s-a întâmplat în ziua de 13, după 13 antrenamente la Dinamo. Nu mă aşteptam vreodată să mi se întâmple una ca asta tocmai la Dinamo. Dinamo a fost visul meu, spulberat după 13 antrenamente. Merg să vorbesc acum mai multe. Dar nu sunt un terchea-berchea să rămân pe bancă la acest amical, foarte urât, dar asta e ţara în care trăim. Nu voi mai continua, orice ar fi, dar azi (sâmbătă -n.r.) mă voi întâlni cu cei din conducere ca să-mi justifice decizia şi să vedem în ce termeni ne vom despărţi. Mi s-a propus postul de director general, dar am refuzat", a declarat Claudiu Niculescu, la finalul meciului disputat la Ştefăneşti.

Claudiu Niculescu a văzut din tribună meciul amical, echipa fiind condusă de secunzii Dobre şi Mihăescu. El a fost anunţat vineri seară că nu va mai continua la Dinamo şi i s-a propus să fie secundul lui Rednic sau să ocupe o funcţie administrativă, variante refuzate. În semn de protest faţă de şefii ce au hotărât să-l dea afară după doar trei meciuri, unul în Cupă şi două în Liga 1, Niculescu a preferat să nu stea pe banca echipei în timpul amicalului de sâmbătă de la Ştefăneşti, el urmărind jocul din tribune.

Fostul atacant al roş-albilor a fost cel care l-a înlocuit pe Florin Bratu, după ce acesta a fost demis după o discuţie aprinsă cu Dan Nistor, căpitanul echipei. Claudiu Niculescu fusese adus pentru a redresa situaţia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici