Nigeriana Tobi Amusan a doborât recordul mondial la 100 metri garduri

Nigeriana Tobi Amusan a doborât recordul mondial la 100 metri garduri cu timpul de 12,12 secunde. Ea a câştigat aurul la Campionatele Mondiale de Atletism de la Eugene, Oregon, potrivit CNN.

176 afișări
Imaginea articolului Nigeriana Tobi Amusan a doborât recordul mondial la 100 metri garduri

Tobi Amusan, Facebook

Recordul mondial la 100 de metri garduri a fost obţinut în semifinalele cursei. Ulterior, în finala competiţiei, nigeriana în vârstă de 25 de ani, a alergat chiar mai repede, obţinând timpul de 12,06 secunde. Totuşi, rezultatul nu a fost omologat din cauza vântului.

Precedentul record, de 12,20, a fost stabilit în 2016 de Kendra Harrison din SUA.

În cursa de la campionatul mondial din Oregon, SUA, Britany Anderson, din Jamaica, a luat argintul, iar Jasmine Camacho-Quinn, campioana olimpică din Puerto Rico, a obţinut bronzul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici